Wat maakt DoeHetZelf Outlet uniek?

Het unieke aan DoeHetZelf OUTLETis dat we ondanks de lage prijzen bekend staan om ons uitgebreide assortiment en de hoge servicegraad die niet iedereen verwacht bij een outlet winkel. Bij DoeHetZelf Outlet wordt u door gekwalificeerd personeel geholpenen u krijgt een advies over uw aankopen. Wij lopen mee naar de auto indien dat gewenst is. Verder heeft DoeHetZelf Outlet een continue wisselend assortiment wat het altijd leuk maakt voor de klant om even rond te kijken.

Bekijk assortiment
DoeHetZelf OUTLET - Pand te Dronten

VERF

Op het gebied van verf en toebehoren is er geen winkel die hier een groter assortiment in heeft als DoeHetZelf Outlet. Van kwast tot alle soorten verf, tot alles wat je nodig kunt hebben bij een schilder- of behangklus. Hier loopt het prijsvoordeel op tot wel 60% goedkoper, maar ook merken als Sikkens, Anza, Den Braven kitten worden door gunstige inkoop voordelig aangeboden.

Bekijk assortiment

TUINMEUBELEN

Voor uw tuin en buitenleven is er bij DoeHetZelf Outlet veel assortiment te vinden, waaronder tuinmeubelen, fauteuils, ligbedden en complete dining- en loungesets. Deze worden in partijen aan het eind van het jaar opgekocht om ze vervolgens aan te bieden met een korting van zo’n 50% ten opzichte van de originele prijs in het nieuwe jaar.

Bekijk assortiment

HUIS & INTERIEUR

Op het gebied van Huis en interieur zijn er artikelen te vinden om u huis te decoreren, maar ook voor een vloer kunt u prima terecht bij DoeHetZelf Outlet. Tevens is er een groot assortiment met rolgordijnen, jaloezieën, wat met zeer hoge kortingen wordt aangeboden.

Bekijk assortiment

Gereedschap

Gereedschap is er veel te krijgen bij DoeHetZelf Outlet. Er is een ruime keuze in handgereedschap. Maar ook in tuingereedschap kunt u bij DoeHetZelf Outlet terecht. Ook hier zijn de prijzen erg gunstig en tot 60% goedkoper. Aansluitend op gereedschap hebben we ook een assortiment van spatbord tot achterlicht voor elke aanhanger welke uiteraard ook zeer gunstig zijn geprijsd.

Bekijk assortiment